Sedlčanští fotbalisté začínají v Berouně

Tento článek je starší jednoho roku, jeho obsah tak nemusí odpovídat současnému stavu

STŘEDNÍ ČECHY – Čtvrteční odpoledne 11. července patřilo v areálu policejní akademie v Praze losovacímu aktivu nového ročníku krajských fotbalových soutěží. Nejvyšší krajskou soutěž – Středočeský krajský přebor – bude hrát opět šestnáct, z toho hned šest nových mužstev. Do krajského přeboru postoupily z 1.A třídy TJ Jíloviště, MFK Dobříš a Sokol Vraný, šestici nových týmů pak doplní mužstva Sokola Libiš, SK Unionu Čelákovice a Sokola Nové Strašecí, které sestoupily z divize.

Fotbalisté Tatran Sedlčany k prvnímu utkání ročníku 2013/2014 zajíždí 10. srpna ven – na hřiště ČL Union Beroun. O sedlčanské pouti (18.8.) se Tatran Sedlčany doma utká v derby s mužstvem MFK Dobříš. „Naše mužstvo v novém ročníku krajského přeboru posílí navrátilec Lengyel, s tréninkem začali zranění Martin Havel a Chlasták, naplno s námi trénuje také Haas. Kdo nás opustí zatím není jasné, zájem je především o Martina Valsu, Tomáše Řeháka a Adama Bartůška. Hostování u nás ukončil Brotánek, který už teď zkouší štěstí v třetiligové Admiře. Našim cílem v novém ročníku je umístění v první polovině tabulky,“ řekl Jiří Voráček, vedoucí mužstva Tatranu Sedlčany.

Koho tedy dalšího fanoušci Tatranu uvidí v ročníku 2013/2014 na městském stadionu v Sedlčanech? Na podzim to budou postupně mužstva Tatranu Rako Rakovník (1.9.), TJ Jíloviště (15.9.), Spartak Příbram (29.9.), Sokol Ovčáry (13.10.), Sokol Vraný (27.10.) a SK Kopaná Benátky nad Jizerou (17.11.).  Na jaře 2014 pak ČLU Beroun, SK Polaban Nymburk, Sokol Nové Strašecí, FK Čáslav B, Sokol Libiš, SK Union Čelákovice, Sokol Klecany a AFK Sokol Semice. Podobně jako v jarní části minulého ročníku krajského přeboru, tak i na podzim bude možné některá domácí utkání Tatranu Sedlčany sledovat on-line na internetové televizi společnosti TVCOM.