Doprava – nehody

Zdroj: JSDI ŘSD ČR

Náměstí TGM Sedlčany11. října – Dopravní nehoda
Krátce po desáté hodině došlo v katastru obce Sedlčany k dopravní nehodě. Na křižovatce silnice II/105 a ulice Nádražní se střetl osobní automobil s nákladním vozidlem. Nehoda se obešla bez zranění osob, na místě PČR, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 11.10. 12:10
Ulice Na Potůčku Sedlčany9. října – Dopravní nehoda
Krátce po třinácté hodině došlo v katastru obce Sedlčany k dopravní nehodě. V ulici Na Potůčku poblíž parkoviště pod školou Propojení se střetl osobní automobil s chodcem. Nehoda skončila zraněním osob, na místě ZZS a PČR, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 09.10. 15:20
Silnice I/18 Obory6. října – Dopravní nehoda
Kolem půl třetí odpoledne došlo v katastru obce Obory k dopravní nehodě. U odbočky na silnici II/102 směrem na Dobrou a Kamýk nad Vltavou se střetly dva osobní automobily. Nehoda skončila zraněním osob, na místě složky IZS, probíhá vyprošťování vozidel a vyšetřování nehody. Provoz na silnici uzavřen.
Platí do 06.10. 16:35
Silnice III/11440 Kosova Hora6. října – Dopravní nehoda
Kolem druhé hodiny noční došlo v katastru obce Kosova Hora k dopravní nehodě. Poblíž osady Vyšatoly havaroval osobní automobil do rodinného domu. Nehoda se obešla bez zranění osob, na místě PČR, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 06.10. 03:00
Silnice II/105 Sedlčany3. října – Dopravní nehoda
Krátce po poledni došlo v katastru obce Sedlčany k dopravní nehodě. V úseku mezi osadou Libíň a křižovatkou „U sloupu“ se střetly tři osobní automobily. Nehoda se kupodivu obešla bez zranění osob, na místě PČR, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 03.10. 14:25
Silnice I/18 Kosova Hora27. září – Dopravní nehoda
Krátce po osmnácté hodině došlo v katastru obce Kosova Hora k dopravní nehodě. Poblíž odbočky na Lovčice se střetly dva osobní automobily. Nehoda se obešla bez zranění osob, na místě PČR, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 27.09. 20:25
Silnice I/18 Obory26. září – Dopravní nehoda
Krátce po jedenácté hodině dopolední došlo v katastru obce Obory k dopravní nehodě. V mírné zatáčce při výjezdu z lesa nad obcí Obory se střetl osobní automobil s nákladním vozidlem. Nehoda se obešla bez zranění osob, na místě PČR, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 26.09. 13:05
Silnice I/18 Kosova Hora26. září – Dopravní nehoda
Krátce po půl desáté dopoledne došlo v katastru obce Kosova Hora k dopravní nehodě. Poblíž odbočky na Lovčice se střetly tři osobní automobily. Nehoda se obešla bez zranění osob, na místě HZS a PČR, probíhá vyšetřování nehody a odtažení vozidel.
Platí do 26.09. 11:45
Silnice III/0046 Milešov22. září – Dopravní nehoda
Krátce po čtrnácté hodině došlo v katastru obce Milešov k dopravní nehodě. V úseku mezi osadou Hřebeny a orlickou přehradní hrází se střetly dva osobní automobily. Nehoda se obešla bez zranění osob, na místě PČR, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 22.09. 16:10
Silnice I/18 Vrchotovy Janovice22. září – Dopravní nehoda
Krátce po druhé hodině noční došlo v katastru obce Vrchotovy Janovice k dopravní nehodě. Poblíž obce se střetl motocykl s lesní zvěří. Nehoda se obešla bez zranění osob, na místě PČR, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 22.09. 04:15
Silnice II/105 Petrovice21. září – Dopravní nehoda
Krátce po půlnoci došlo v katastru obce Petrovice k dopravní nehodě. Poblíž osady Vilasova Lhota se střetl osobní automobil s lesní zvěří a havaroval. Nehoda se obešla bez zranění osob, na místě PČR, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 21.09. 02:10
Silnice II/105 Petrovice20. září – Dopravní nehoda
Krátce po třinácté hodině došlo v katastru obce Petrovice k dopravní nehodě. Poblíž osady Žemličkova Lhota havaroval motocykl. Nehoda skončila zraněním osob, na místě ZZS, HZS a PČR, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 20.09. 15:20
Silnice II/121 Sedlec-Prčice20. září – Dopravní nehoda
Přibližně hodinu před poledne došlo v katastru obce Sedlec-Prčice k dopravní nehodě. V ulici Dr. E. Beneše se střetl osobní automobil s nákladním vozidlem a jedno z vozidel havarovalo do domu. Nehoda skončila zraněním osob, na místě složky IZS, ulice uzavřena, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 20.09. 16:05
Silnice I/18 Kosova Hora20. září – Dopravní nehoda
Krátce po páté hodině ranní došlo v katastru obce Kosova Hora k dopravní nehodě. Poblíž obce havaroval v zatáčce osobní automobil mimo komunikaci. Nehoda se obešla bez zranění osob, na místě PČR, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 20.09. 07:15
Silnice I/18 Sedlčany19. září – Dopravní nehoda
Krátce po poledni došlo v katastru obce Sedlčany k dopravní nehodě. Na křižovatce u sila na Červeném Hrádku se střetly dva osobní automobily. Nehoda skončil lehkým zraněním osob, na místě složky IZS, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 19.09. 14:15
Silnice II/105 Sedlčany16. září – Dopravní nehoda
Krátce před půl pátou odpoledne došlo v katastru obce Sedlčany k dopravní nehodě. U retenční nádrže se střety dva osobní automobily. Nehoda se obešla bez zranění osob, na místě PČR, probíhá vyšetřování nehody.
Platí do 16.09. 18:30