Počasí bude návštěvníkům výlovu rybníku Musík přát hlavně v sobotu, v pátek má pršet

Druhá polovina posledního říjnového týdne přinese ve čtvrtek oblačno až zataženo, místy přechodně i polojasno. Ojediněle slabý déšť nebo přeháňky, večer od jihozápadu srážky místy. Nejvyšší teploty 13 až 16 °C. V pátek počasí u nás částečně ovlivní frontální vlna od jihu, za ní se do střední Evropy přechodně rozšíří nevýrazný výběžek vyššího tlaku vzduchu.

Na první den výlovu rybníku Musík tak bude zataženo až oblačno, postupně místy přeháňky. Později odpoledne a večer od západu částečně ustávání srážek a ubývání oblačnosti. Nejvyšší denní teploty 11 až 14 °C. Naopak v sobotu, na druhý den výlovu rybníku Musík, má být oblačno až polojasno, ojediněle přeháňky. Nejvyšší denní teploty 12 až 15 °C.

Neděle pak přinese polojasno až oblačno, postupně na západě regionu přibývání oblačnosti a ojediněle přeháňky. Ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou až k 3 °C, naopak denní teploty mají být z celého zbytku týdne nejvyšší: 15 až 18 °C. Podobně má být i v pondělí, tedy oblačno až polojasno, na západě ojediněle s přeháňkami. Nejvyšší denní teploty 15 až 19 °C

Zdroj: ČHMÚ
Ilustrační foto: Ladislav Havel