Nevíte kam o víkendu? Zkuste naši nabídku akcí, možná si z ní vyberete (43. týden)

SEDLČANSKO – Před námi je poslední říjnový víkend prodloužený o pondělní státní svátek. Každopádně toto období bude v následujících dnech patřit na Sedlčansku výlovům rybníků a samozřejmě také zmatkům z časem, který se mávnutím něčího proutku změní z letního na zimní. Ale nejprve tu máme pátek a s ním večerní promítání sedlčanského kina. To má na programu česko-slovenské drama s názvem MIKI. Hokejový Hobby turnaj pokračuje v pátek třemi zápasy.

Sobotu začneme farmářským trhem na sedlčanském náměstí a pokračujeme výlovem rybníku Divišák u Kosobud. Vpodvečer na sedlčanském zimní stadionu hraje domácí Tatran s HC Kobrou Praha B. Divadlo Hogofogo v Drážkově večer uvádí hru Nadechnout se života. V sedlčanském KDJS se tančí na Rockové tancovačce, v Počepicích můžeme vyrazit na Halloweenský mejdan pro dospělé, případně do sedlčanského kina na rakouské drama Veni Vidi Vici.

Na neděli tu máme další výlov, a to spodního rybníku na okraji Líchov. V Počepicích U Radešínka pokračuje Hallowen tvořivými dílnami pro děti. V neděli odpoledne můžeme vyrazit na tradiční veřejné bruslení na zimním stadionu. V závěru přidáme ještě pondělní pozvánku na výlov největšího rybníka na Sedlčansku – Musíku. Těšit se můžeme nejenom na samotný výlov, ale i prodej živých ryb, stánky s různým občerstveným na hrázi i hudbu.

Ilustrační foto: pixabay